Lapset viihtyvät Kivistön päiväleirillä

Kivistössä järjestetään perinteisesti kesäleirejä lapsille eri liikuntaseurojen voimin ja tänä vuonna nähtiin uutuutena elokuun alussa järjestettävä monilajikesäleiri, jolla kolme päivää tutustutaan partioon ja kaksi päivää golfiin Keimolan Golfin kanssa.

Tällä viikolla leiriläiset ovat päässeet mm. tutustumaan retkikeittimen eli trangian käyttöön ja valmistivat itse keittimeillä makaroni-jauhelihapataa. Teimme myös päiväretkiä Kivistön kirkon minigolf-radalle sekä Keimolan vanhalle moottoriradalle tutustumaan paikallishistoriaan. Monille puukko oli uusi tuttavuus ja vuolentaharjoitusten jälkeen puukon käyttäminen nousi monelle suosikkipuuhaksi! – Itse paistettu ruoka oli tosi hyvää, pitää tehdä kotonakin, kommentoi 9-vuotias Ilpo-leiriläinen.

Leirillä olevat lapset eivät ainakaan vielä pääosin harrasta partiota, joten toivottavasti mahdollisimman moni löytää tiensä mukaan partioon syksyllä! Järjestämme keskiviikkona 26.8. klo 18 alkaen Avoimet ovet -tapahtuman Kivistön kirkolla, jonne kaikki partiosta kiinnostuneet aikuiset ja lapset ovat tervetulleita! Tiesithän, että partion voi aloittaa myös aikuisena. Lisää uudesta harrastuksesta ja vapaaehtoistyöstä voit lukea sivuiltamme.

päiväleirit

Jos partio kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä:
Janne Heiskanen
puh. 050 369 0501
janne.heiskanen@papa.partio.net

Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista ja Twitteristä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s