Perhepartiota Vantaan Kivistössä

perhis

Kuulostaako vanhempien ja alle kouluikäisten lasten yhdessä harrastaminen mahdottomuudelta? Ei enää! Keväällä 2015 käynnistimme Timanttipartiossa perhepartiotoiminnan, jossa vanhemmat ja alle kouluikäiset lapset voivat harrastaa yhdessä. Noin kymmenperheinen ryhmä on ehtinyt jo tutustumaan toisiinsa ja tekemään useamman retken lähialueille, kuten Kaiun majalle ja Vantaankoskelle.

Perhepartiossa aikuiset ja lapset pääsevät puuhaamaan mukavaa samanikäistensä kanssa ja myös luonnossaliikkuen. Syksyllä 2015 perhepartio pyrkii tapaamaan joka toinen keskiviikko klo 17.30-19, jota varten olemme neuvottelemassa tilaa MarjaVerkon uudesta asukastilasta, joka sijaitsee Rubiiniparkin alakerrassa Kivistön asuntomessualueella.

Periaatteena on, että ainakin yksi aikuinen osallistuvasta perheestä liittyy lippukunnan jäseneksi ja maksaa jäsenmaksun (vuodelle 2016 maksu on 62,50 euroa). Jäsenmaksu kattaa vuoden ajan osallistumisen toimintaan, yhden henkilön vakuutuksen, partiolehdet ja partioalennukset esim. retkimyymälässä. Halutessaan vaikka kaikki perheenjäsenet voivat lunastaa Timanttipartion keltamustan partiohuivin ompelun kustannuksilla.

Tässä syksyn 2015 retkiohjelma:

su 13.9. klo 14 (kesto n. 2 tuntia) Kartanotontun kierros Salmen ulkoilualueella, lähtö parkkipaikan perältä. Kierros 1,5 tuntia ja lopuksi eväät (makkaranpaistomahdollisuus, puut paikan päällä).

la 3.10. klo 14 (kesto n.3 tuntia), Myllykoski Nurmijärvellä. Eväät, makkaranpaistomahdollisuus.

su 1.11. Sovitaan paikka myöhemmin, ehdotettu esim. Uutelaa ja Nuuksiota.

su 29.11. Retkipäivä yhdessä muun lippukunnan kanssa Timanttipartion jouluretkellä Vantaan Seutulassa Kuusituvalla.

Viikottaiset kokoontumiset keskiviikkoisin klo 17.30-19 joka toinen keskiviikko. Odotamme tietoa mahdollisesta sisätilasta, jossa voisimme treffata. Tapaamiset voisivat sisältää partiotaitoja, ruoanlaittoa yms. Seuraavat keskiviikkotapaamiset ovat ulkona:

ke 16.9. klo 17.30-19 Keimolan Kaiun majan ympäristö, makkaranpaistomahdollisuus. Säänmukainen varustus!

ke 30.9. klo 17.30-19 Keimolan Kaiun majan ympäristö, makkaranpaistomahdollisuus. Säänmukainen varustus!

Jos toiminta kiinnostaa, voit ilmestyä perheesi kanssa retkille ja tapaamisiin paikan päälle tai ottaa yhteyttä sähköpostilla kaisa.viitasaari(at)gmail.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s