Uusi Kuutit-lauma on aloittanut toimintansa

päiväleirit

Timanttipartion kolmas sudenpentulauma (7-9-vuotiaille) aloitti toimintansa tammikuussa.

Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 18-19 Kivistön kirkolla. Ryhmää luotsaavat aikuisena partioon palannut Minna ja ihan uutena aikuispartiolaisena aloittanut Anna. Heti ensimmäisen laumaillan jälkeen uusien laumanjohtajien tunnelmat olivat katossa: ”Olipa mukava ajatus palata partioon”, kommentoi Minna. Myös Anna oli innostunut toiminnasta ja hänen oma lapsen aloitti partion samassa ryhmässä.

Ryhmä etsii vielä kolmatta aikuista ohjaajaa. Voisitko se olla sinä? Ryhmän apulaisohjaajana toimiminen vaatii aikaa noin 1,5 tuntia viikossa, sisältäen suunnittelun. Aikaisempaa partiokokemusta et tarvitse ja me tarjoamme tarvittavan perehdytyksen ja koulutuksen. Tervetuloa mukaan!

Ensimmäisissä laumailloissa on keksitty mm. laumalle nimi, luotu lauman yhteisiä sääntöjä, saatu partiohuivit ja harjoiteltu merimiessolmua. Kevään aikana on tarkoitus suorittaa Ensiapu-, Media-, Askartelu- ja Kotikokki-merkit. Lisäksi lauma osallistuu muihin tapahtumiin, kuten Timanttipartion kevätretkelle 11.-13.3., SuperSupe-sudenpentutapahtumaan 16.4. sekä Kohtaamiseen 24.4., jonne odotetaan taas tuhansia partiolaisia Uudeltamaalta.

Ryhmässä on vielä vapaita paikkoja lapsille. Tule tutustumaan suoraan laumailtaan tai ota yhteyttä lippukunnanjohtajaan.

Tervetuloa mukaan, aikuiset ja lapset!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot Jannelta, janne.heiskanen(at)papa.partio.net tai 050 369 0501.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s