Yhteisvastuukeräyksen aloitustempaus su 7.2. klo 10

partio-liityPartioon-tammikuu2015-10syytä-tutustuIhmisiin

Partio on valittu tämän vuoden Yhteisvastuukeräyksen kotimaan kohteeksi. Osana tätä teemavuotta järjestämme yhdessä muiden lähialueen lippukuntien sekä Vantaankosken seurakunnan kanssa aloitustempauksen Myyrmäen kirkolla sunnuntaina 7.2. klo 10-14.

Ohjelmassa on Partiomessu ja keräyksen avaaminen klo 10, jonka jälkeen sisällä ja ulkona voi tutustua partiolaisten toimintapisteisiin klo 11 alkaen. Esimerkiksi Timanttipartion pisteellä pääset kokeilemaan popcornin tekoa retkikeittimellä!

Myynnissä on myös hernekeittoa, kahvia, makkaraa, kuumaa mehua, vohveleita sekä yhteisvastuutuotteita.

Mukana tapahtumassa ovat Timanttipartion lisäksi Myyrpartio, Kartanopartio, Vantaan Metsänkävijät, Kaivokselan Delfiinit, Koskenhaltiat sekä Vantaankosken Martat ja Vantaankosken seurakunnan nikkaristit.

Tervetuloa mukaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s