Karhut-laumassa vipinää keväällä, mukaan mahtuu vielä

12195845_703986923034410_7643444527764625914_n

Karhut-lauma aloitti kevätkauden toimintansa joulutauon jälkeen taas tammikuussa. Ensimmäisessä laumaillassa tutustuttiin ilmansuuntiin osana Suunnistus-merkin suorittamista. ”Olipa tosi kiva ilta”, kommentoi 8-vuotias Iiris illan jälkeen. Karhut-sudenpentulaumassa on 7-9-vuotiaita lapsia ja kaksi vapaaehtoista aikuista heidän ohjaajinaan.

Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 18-19 Kanniston koululla KanNu-tilassa. Keväällä lauma on yhdessä päättänyt suorittaa Suunnistus-, Kotiseutu-, Liikenne- ja Yhteisvastuu-merkit.

Suunnistus-merkkiin liittyen lapset pääsevät mm. opettelemaan kartan ja kompassin käyttöä sekä etsimään rasteja kolon lähialueelta. Kotiseutu-merkissä tutustutaan esimerkiksi. Vantaan historiaan ja käydään tutustumassa mielenkiintoisissa kohteissa. Tutuksi tulevat ainakin Heureka, Ilmailumuseo ja kaupungintalo itse kaupunginjohtajan opastuksella. Liikenne-merkissä tutustutaan liikennesääntöihin, pyöräilykypärän käyttöön ja myös poliisitäti piipahtaa meitä opastamassa.

Partio on vuoden 2016 Yhteisvastuukeräyksen kotimaan kohteena ja tähän liittyen pääsemme suorittamaan Yhteisvastuu-merkin. Lipaskeräysvuoroja luvassa siis Karhuille useamman kerran!

Ryhmä etsii uutta aikuista ohjaajaa. Voisitko se olla sinä? Ryhmänohjaajana toimiminen vaatii aikaa noin 1,5 tuntia viikossa, sisältäen suunnittelun. Aikaisempaa partiokokemusta et tarvitse ja me tarjoamme tarvittavan perehdytyksen ja koulutuksen. Tervetuloa mukaan!

Lisäksi ryhmässä on muutama paikka vapaana lapsille. Ole yhteydessä, ne täyttyvät pian!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot Jannelta, janne.heiskanen(at)papa.partio.net tai 050 369 0501.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s