Perhepartio on aloittanut kevätkautensa

perhis

Timanttipartion perhepartioryhmä on aloittanut kevätkautensa. Ryhmään kuuluu perheitä, joissa aikuiset harrastavat yhdessä 0-6-vuotiaiden lastensa kanssa toteuttaen partio-ohjelmaa. Illoissa ja retkillä on harjoiteltu mm. solmuja, leivottu, askareltu, pelattu, syöty eväitä ja ulkoiltu yhdessä. Harrastuksen hinnaksi tulee 62,50 euroa perhettä kohden vuodessa, sillä vähintään yhden toimintaan osallistuvan perheen aikuisista tulee maksaa jäsenmaksu.

Keväällä 2016 ryhmä kokoontuu tuttuun aikaan, joka toinen keskiviikko Kivistön kirkolla klo 17.30-19. Ensimmäinen kokoontuminen on 3.2.

Kerran kuussa ryhmä tekee viikonloppuun sijoittuvan 2-3 tunnin retken lähialueelle. Ehdotuksina keväälle ovat mm. Luonnontieteellinen museo, Talvipuutarha, Sääksi sekä Rehndahlin kotieläinpiha Kirkkonummella. Kevään retkipäivät ovat 7.2. klo 10-12 (hiihtoa ja pulkkailua Kaiun majalla), 10.4. sekä 14.5. Lisäksi osallistutaan koko lippukunnan yhteiselle yöretkelle 12.-13.3.

Jos toiminta kiinnostaa, ole yhteydessä Kaisaan, kaisa.viitasaari(at)gmail.com.

Tervetuloa mukaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s