Kevään partiotapahtumat tarjoavat tekemistä ja kavereita!

Capture

Tästä uutisesta löydät tietoa Timanttipartion kevään ja kesän tapahtumista. Partiolaisten huoltajat ovat saaneet kirjeen myös sähköpostiinsa sekä Timpalaisten vanhemmat -Facebook-ryhmään.

KOHTAAMINEN 24.4. (ilmoittautuminen päättyy 31.3.)

Partioviikon tärkein tapahtuma Kohtaaminen järjestetään tuttuun tapaan su 24.4. Tapahtumaan ovat tervetulleita koko partiolaisen perhe ja tuttavapiiri. Päivä alkaa noin klo 11 Partiopiknikillä Helsingin Alppipuistossa, jossa mm. päästään pomppulinnojen makuun. Siitä päivä jatkuu busseilla Senaatintorille, jossa oletettavasti luvassa ainakin live-musiikkia. Tapahtuma päättyy klo 16 ja päivän hinta on 16 euroa/henkilö. Ilmoittautumiset täällä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=10228. Lisätietoa seuraa tapahtumaan ilmoittautuneille.

SUPERSUPE-TAPAHTUMA 16.4.(ilmoittautuminen päättyy 31.3.)

Suosittu sudenpentujen päivätapahtuma tulee taas la 16.4. klo 9-16. Tapahtumassa sudenpennut pääsevät mm. tekemään toimittajan tehtävään liittyviä arvoituksia. Tapahtuma on joka vuosi ollut erittäin suosittu, joten kannattaa toimia nopeasti ennen täyttymistä. Ilmoittautumiset sähköisesti täällä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=10131. Tänne voit lähteä mukaan ryhmän apusaattajaksi ja kutsua myös lapsen kaverit mukaan!

PARTIOFESTARIT KIVISTÖSSÄ 19.4.

Timanttipartio tempaisee Partioviikolla myös. Kaikki ryhmät kokoontuvat tiistaina 19.4. Kivistön Partiofestareille alustavasti Kivistön koulun pihalle. Ryhmillä ei ole tällä viikolla omia kokoontumisiaan. Tapahtumassa päästään ainakin makkaranpaistoon ja oman partiokorun tekoon sekä tietysti festarityyliin saadaan ranteeseen ranneke! Tähän tapahtumaan kannattaa kutsua koko naapurusto mukaan! Kutsu tuttavat mukaan täällä: https://www.facebook.com/events/1669680236639273/.

TULE APUKÄDEKSI TAPAHTUMIIN!

Ilmoittaudu mukaan apukädeksi Timanttipartion kevään tapahtumiin. Valitse seuraavista itsellesi parhaat tapahtumat ja kerro ne vastausviestissäsi tähän sähköpostiin:

– SuperSupe 16.4. tarvitsee lasten saattajia tapahtumaan
– Kivistön Partiofestarit 19.4. tarvitsee makkaranpaistajia, rannekkeenjakajia ja satunnaisia apukäsiä
– Kivistön markkinat 7.5. tarvitsee apukäsiä Timanttipartion esittelypisteelle
– Kevätjuhla 18.5. tarvitsee buffetpöydän herkkujen tekijöitä ja somistajia
– Kivistön Kytke-festari 21.5. tarvitsee vohvelinpaistajia
– Keimolan radan 50-vuotisjuhlat 11.6. tarvitsee vohvelinpaistajia
– Kesäleiri 16.-19.6. tarvitsee mm. keittiöapulaisia ja apukäsiä ohjelmaan.

TIMANTTIPARTION KEVÄTVAELLUS 20.-22.5.

Timanttipartion kevätvaellus suuntautuu tänä vuonna Repoveden kansallispuistoon Kouvolaan. Mukaan voivat lähteä kaikki yli 10-vuotiaat partiolaiset ja aikuiset. Lähde vaikka molempien vanhempien voimin lapsen kanssa keväiselle ja helppokulkuiselle vaellukselle! Lisätietoa tapahtumasta lähempänä ajankohtaa. Ilmoittautumiset täällä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=10133.

TIMANTTIPARTION KEVÄTJUHLA 18.5.

Timanttipartion kevään päätöstä eli Kevätjuhlaa vietetään 18.5. alustavasti Kivistön kirkon pihamaastossa. Ilmoita perheesi mukaan tästä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=10132. Ohjelmassa on mm. esityksiä, keväinen buffetpöytä ja kevään aikana suoritettujen merkkien jakaminen. Ryhmien viikkokokoukset jäävät tauolle tätä edeltävällä viikolla ja kaikki ryhmät osallistuvat kevätjuhlaan 18.5.

LÄHDE TERVETULOA PARTIOON –KURSSILLE

Timanttipartio tarjoaa veloituksetta osallistumisen kaikille partiolaisten huoltajille ja muille partiosta kiinnostuneille aikuisille Pääkaupunkiseudun Partiolaisten järjestelmälle Tervetuloa partioon -kurssille. Seuraavat kurssit ovat 16.4. klo 10-13 ja 19.5. klo 18-21. Ilmoita osallistumisestasi vastaamalla tähän viestiin. Kurssilla on helppo tutustua lapsesi harrastukseen. Tervetuloa!

MUUT KEVÄÄN TAPAHTUMAT KALENTERIIN

7.5.2016 Timanttipartio mukana Kivistön markkinoilla
21.5.2016 Timanttipartio mukana Kivistön Kytke-festareilla
11.6.2016 Timanttipartio mukana Keimolan moottoriradan 50-vuotisjuhlissa
16.-19.6.2016 Kesäleiri (erityisesti vuoden 2004 jälkeen syntyneet)
20.-28.7.2016 Roihu-suurleiri (2004 tai ennen syntyneet)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s