Timanttipartio järjestää vuoden mittaisen maailmanympärimatkan

Tämä uutinen paljastui valitettavasti myöhemmin aprilliksi, mutta toimintaamme voit joka tapauksessa tulla tutustumaan tiistaina 19.4. klo 18-20 Kivistön koulun kentälle, jossa luvassa Partiofestarit. Tervetuloa!

Timanttipartion koko 90-päinen jäsenistö on lähdössä yhdessä lähes vuoden kestävälle maailmanympärimatkalle elokuussa 2016. Lippukunnan vapaaehtoiset aikuiset ovat valmistelleet reissua yhdessä pienten partiolaisten huoltajien kanssa ja nyt viimeisiä matkavarauksia naputellaan lukkoon.

Koko lippukunta odottaa tulevaa maailmanympärimatkaa innoissaan, ja todellinen nuppiluku tullee kasvamaan reilusti yli sataan, koska Timanttipartion tapahtumat ovat aina avoinna myös partiolaisten huoltajille, kavereille ja muille tuttaville. ”Kiva, kun partioon voi tulla tutustumaan nekin kaverit, jotka ei vielä ole aloittanut tätä harrastusta”, kommentoi 11-vuotias Elias. Kouluikäisten opettajat ovat suhtautuneet vuoden mittaiseen matkaan positiivisesti ja lapset suorittavatkin matkalla koko peruskoulun maantiedon tuntimäärän.

Matkan omavastuuosuus on verrattain melko pieni, vain 240 euroa – reissulla majoitutaan kuitenkin vähintään neljän tähden hotelleissa. ”Viime syksyn onnistuneen Kivistön kyläjuhlien vohvelimyynnin ansiosta ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi tällä reissulla. Lisäksi kaikki osallistujat saavat lippukunnalta oman luottokortin, jolla voi ostaa matkamuistoja sukulaisille”, innostuu Timanttipartion talouspäällikkö Kimmo Heikkinen.

”Olemme jo sopineet keksinmyynti-illan Seattlen tyttöpartiojärjestön kanssa.”

Matkareitti kulkee ensin Eurooppaan, jossa teemme kolmen kuukauden mittaisen sight seeing -bussimatkan. Tästä jatkamme Afrikan, Aasian ja Australian kautta Yhdysvaltoihin. ”Olemme jo sopineet keksinmyynti-illan Seattlen tyttöpartiojärjestön kanssa”, selittää lippukunnanjohtaja Janne Heiskanen matkaohjelmaa. ”Brasilian sademetsien kautta jatkamme Etelämantereelle, jossa odottaa hiihtovaellus. Seikkailijajoukkue onkin jo voidellut suksiaan talven kokouksissaan”, jatkaa Janne.

Timanttipartio järjestää infoillan liittyen maailmanympärimatkaan 19.4.2016 klo 18 alkaen Kivistön koulun kentällä. Tällöin on vielä mahdollista jälki-ilmoittautua mukaan matkalle 260 euron hintaan ja tulla tutustumaan mahdollisesti sinunkin uuteen partioharrastukseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s