Timanttipartio järjestää Partiofestarit 19.4.

12963543_768856586547443_93084858980409962_n

Partioviikkoa juhlitaan koko maassa 18.-24.4.2016 ja Timanttipartio järjestää sen kunniaksi Partiofestarit omassa kaupunginosassaan Vantaan Kivistössä. Tapahtuma alkaa tiistaina 29.4. klo 18 Kivistön koulun hiekkakentällä, osoitteessa Keimolantie 18.

Kunnon festarihenkeen saa tapahtumassa käteensä rannekkeen sekä pääset pikkurahalla ostamaan kioskista makkaraa, mehua ja vohveleita. Makkaran saat halutessasi paistaa itse nuotiolla! Ohjelmalavalla luvassa elävää musiikkia –  mies ja kitara!

Pääset valamaan itsellesi tinasta oman partiokorun sekä osallistumaan kaupunginosan nopeimpiin partiotaitokisoihin. Kerää parin hengen joukkue ja kiertäkää kaikki rastit läpi. Parhaimmat pisteet saaneille luvassa yllätyspalkinto!

Halutessasi voit tutustua, mitä on partioharrastus ja vapaaehtoistyö partiossa aikuisena ja ilmoittaa myös lapsesi mukaan partioon, vaikka jo syksyn 2016 ryhmiin.

Myös Timanttipartion partiolaiset perheineen osallistuvat tapahtumaan. Ryhmien omat kokoontumiset tämän viikon tiistailta, keskiviikolta ja torstaina peruuntuvat ja kaikki ryhmät osallistuvat Partiofestareille.

Tule mukaan nauttimaan keväisestä festaritunnelmasta! Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Lisätietoja Janne Heiskanen, janne.heiskanen(at)veikkaus.fi tai 050 369 0501.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s