Tervetuloa kevätjuhlaan – partio jää kesälomalle!

kevätjuhla

Tervetuloa Timanttipartion kevätjuhlaan päättämään tämä mahtavasti sujunut partiovuosi! Juhlimme tänä vuonna teemalla ”keväisen mustakeltaiset karkelot”.

Juhla alkaa klo 18 Kivistön kirkon sisäpihalla ja pihamaastossa. Juhla päättyy viimeistään klo 20. Tapahtumaan on lämpimästi tervetullut koko perhe!

Juhlaan ovat tervetulleita myös ne perheet, jotka eivät vielä ole partiossa mukana. Nyt on siis loistava mahdollisuus tulla tutustumaan uusiin partiokavereiheisi ja ilmoittaa lapsi mukaan syksyn partioryhmiin! Partioon olet tervetullut myös aikuisena, vaikka aikaisempaan kokemusta ei olisi.

Ohjelmassa on mm. sirkusmaisia esityksiä ja kevään aikana suoritettujen merkkien jakaminen lapsille. Erityisen tärkeä tilaisuus on tammikuun jälkeen partioon liittyneille lapsille, sillä he pääsevät antamaan partiolupauksensa kevätjuhlassa. Mustakeltainen noutopöytä on katettu juomineen myös pihalle.

Pukekaa päällenne jotakin mustaa ja keltaista sekä partiohuivi. Mukaan tarvitaan myös istuinalustat kaikille perheenjäsenille, sillä istuinpaikkoja on kovin vähän. Kehnon sään yllättäessä saat varustautua myös oikeanlaisilla vaatteilla ja sadevarjolla.

Ilmoittaudu 15.5.2016 mennessä osoitteessa https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=10132. Ilmoita lomakkeella myös muiden perheenjäsentenne lukumäärä ja heidän erikoisruokavalionsa. Tapahtuma on ilmainen.

Lisätietoja:
Janne Heiskanen, puh. 050 369 0501, janne.heiskanen(at)veikkaus.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s