Liehu 2016 – viidakkoteemainen kesäleirille kutsuu!

liehu

Vantaan partiolaiset järjestävät yhdessä LIEHU-leirin viidakkoteemalla Partiopoukamassa Porvoon saaristossa 16.-19.6.2016. Tule mukaan seuraamaan Tarzanin tarinaa ja kokoontumaan upealle iltanuotiolle kalliolle, josta näkyvät huikeat merimaisemat ja auringonlasku!

Ilmoittaudu mukaan 22.5 mennessä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=10744. Ilmoittautuminen on sitova. Leirimaksu Timanttipartion kautta ilmoittautuvalle on 45 euroa ja perheen seuraavista ilmoittautuneista 35 euroa. Leirimaksu sisältää bussikuljetuksen Porvooseen ja takaisin.

Leirille ovat lämpimästi tervetulleita mukaan myös lasten huoltajat, partiosta kiinnostuneet uudet aikuiset sekä lasten kaverit, jotka eivät vielä ole partiossa. Lisätietoa leiristä seuraa ilmoittautuneille leirikirjeessä ilmoittautumisen päätyttyä.

Kaikki liehumaan liaaneihin!

Lisätietoja antaa Janne Heiskanen, puh. 050 369 0501 ja janne.heiskanen(at)veikkaus.fi.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s