Timanttipartion toiminta alkaa 30.8.!

nettiin1

Timanttipartion syyskausi aloitetaan tänä vuonna koko kansalle avoimilla avajaiskarkeloilla, jotka pidetään kokoontumistilojemme pihamaalla tiistaina 30.8. klo 17.30 alkaen. Tätä seuraavalla viikolla siirrytään ryhmien normaaleihin kokoontumisaikoihin ja -paikkoihin.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki nykyiset timanttipartiolaiset perheineen, mutta erityisesti uudet lapset ja aikuiset, joita partio kiinnostaa harrastuksena tai vapaaehtoistyönä! Liity tapahtumaan myös Facebookissa.

Ohjelmassa on mm. luontopolku, jonka varrella pääset kokeilemaan kaikenlaista aina renkaanheitosta partioaiheeseen tietokilpailuun. Nuotiopisteillä on tarjolla makkaraa ja vaahtokarkkeja, joita jokainen voi itse paistaa ja nauttia kahvi- tai mehukupposen äärellä.

Uudet partiolaiset voivat varata paikkansa Timanttipartion ryhmissä täältä: https://kuksa.partio.fi/kotisivut/jasenhakemus.aspx?id=10000057.

Avoimiin vapaaehtoispesteihin voivat aikuiset ja lasten huoltajat tutustua täällä.

Tervetuloa mukaan karkeloihin ja partioon!

Lisätietoja ja uusien partiolaisten ilmoittautumiset:
janne.heiskanen(at)veikkaus.fi
puh. 050 369 0501

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s