Ajankohtaista asiaa alkusyksyyn

10511327_547508315348939_7758289388648168017_n

Tästä tiedotteesta löydät ajankohtaisimmat tiedot alkavan syksyn tapahtumista ja muusta tärkeästä. Tervetuloa mukaan toimintaan!

SYYSKAUDEN AVAJAISKARKELOT TI 30.8. KLO 17.30

Koko lippukunnan toiminta alkaa tiistaina 30.8. klo 17.30 alkaen Kivistön kirkon pihamaalla, jonne koko perhe on tervetullut. Voit ottaa mukaasi niin naapurit kuin sukulaiset sekä kaikki partiosta vasta kiinnostuneet. Tapahtuma päättyy viimeistään klo 19.30, voit poistua myös silloin kun itse haluat.

Ohjelmassa pääsee mm. seikkailemaan renkaanheiton ja partiovisan pariin. Nuotiopisteillä kuumana ovat makkarat ja vaahtokarkit, joita itse pääsee paistamaan. Voit jututtaa myös paikan päällä olevia partioaikuisia. Tilaisuus ja tarjoilut ovat maksuttomia.

KOKO PERHEEN PÄIVÄRETKI JA ”VANHEMPAINILTAPÄIVÄ” LA 17.9.

Olemme luopuneet perinteisestä vanhempainillasta ja sen sijaan kutsumme koko perheenne kaikille avoimelle päiväretkelle Nuuksioon lauantaina 17.9. noin klo 9.30-14. Aamu alkaa kierroksella luontokeskus Haltiassa, jonka jälkeen siirrymme pienissä aalloissa ulos luontoon valmistamaan ruokaa retkikeittimellä ja nuotiolla. Iltapäivällä on luvassa luontopolku sekä vanhempaininfo huoltajille, jossa he voivat kuulla lisää lasten harrastuksesta. Tällä aikaa lapsille on varattu omaa ohjelmaa.

Tapahtuman hinta on 5 euroa per 2 vuotta täyttänyt henkilö, joka sisältää sisäänpääsyn luontokeskukseen, lounaan, ohjelman ja päiväkahvin. Tapahtuma sopii myös hyvin partion vasta syksyllä 2016 aloittaville lapsille ensimmäiseksi retkeksi.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti täällä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=11751.

TULE TALKOOAVUKSI KIVISTÖN KYLÄJUHLAAN 3.9.

Timanttipartio on mukana Kivistön kyläjuhlassa lauantaina 3.9. klo 12.30-15.30. Tarvitsemme mukaan vapaaehtoisia auttamaan tavaroiden kuljettamisessa tapahtumapaikalle Aurinkokiven koululle sekä vohvelien paistajia ja myyjiä, joita teemme varainhankinnan muodossa. Ilmoita lippukunnanjohtajalle, jos pääset avuksi, edes osa-aikaisesti!

MITEN PYSYN AJAN TASALLA PARTIOASIOISTA? 

Tiedotamme toiminnasta huoltajille sähköpostitse uutiskirjein 2-4 viikon välein ja lisäksi ryhmänjohtajat viestivät ryhmänsä asioista viikoittain sähköpostilla. Nettisivumme osoitteessa www.timanttipartio.com tarjoavat uusimpia uutisia sekä päivittyvän kalenterin.

Facebookista löydät partiolaisten huoltajille tarkoitetun suljetun Timpalaisten vanhemmat -ryhmän, jonne voit laittaa liittymispyynnön ja näin pysyt ajantasalla myös sitä kautta.

Kannattaa tykätä ja seurata Timanttipartiosta myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä, niin löydät aina esimerkiksi tuoreimmat kuvat viikkotapaamisista ja retkiltä!

TIMANTTIPARTION SYYSRETKI 

Timanttipartion syysretki suuntautuu 28.-30.10. Espooseen Vavakka-majalle, Siikajärven ja Nuuksion rajamaille. Käytössämme on lämmitetty maja, joten retki sopii senkin puolesta hyvin vasta aloittaneelle partiolaiselle. Retkillemme ovat aina tervetulleita mukaan myös ei-partiolaiset lapset ja aikuiset!

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti täällä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=11521. Retken omavastuuosuus on 15 euroa / lapsi. Aikuisille retki on ilmainen.

MUUT SYKSYN TÄRKEÄT TAPAHTUMAT

Ajankohtaiset tapahtumat ilmoittautumislinkkeineen löydät kalenterista.

MAKSUVAPAUTUKSET JA -ALENNUKSET

Kaikilla lapsilla on oltava mahdollisuus harrastaa partiota. Niinpä voit tarpeen tullen hakea vapautusta jäsenmaksun maksamisesta. Jäsenmaksuvapautus voidaan myöntää taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Vapautus on suunnattu ensisijaisesti alaikäisille. Jäsenmaksusta vapauttamista voi anoa ympäri vuoden. Huomaathan, että vapautus tulee kuitenkin anoa ennen jäsenmaksulaskun eräpäivää. Lue lisää täältä.

Timanttipartion omista tapahtumista ja retkistä sekä esimerkiksi piirin tapahtumista on mahdollista anoa maksualennusta tai -vapautusta. Tämä onnistuu ottamalla yhteyttä lippukunnanjohtaja Janneen, joka käsittelee asiat luottamuksellisesti. Yhteystiedot alla.

AIKUISENA PARTIOON?

Timanttipartion kaikki toiminta on aina avointa partioon tutustujille, erityisesti aikuisille. Tällä hetkellä etsimme akuutisti mm. toista taloudenhoitajaa sekä joulumyyntikampanjan vastaavaa. Joulun aikaan adventtikalenterit ja joulukortit tuottavat lippukunnan kassaan yli 2000 euroa, joilla mm. tänä vuonna hankittiin uusi puolijoukkueteltta.

Ryhmänjohtajiin meillä on myös jatkuvasti pulaa. Ryhmänjohtajana tai apulaisena annat aikaasi 1,5 tuntia viikossa ryhmän kokoontumiseen ja samalla tarjoat 15 lapselle mahdollisuuden hyvään harrastukseen. Ryhmänjohtajana toimiminen ei vaadi aikaisempaa partiokokemusta ja me tarjoamme tarvittavan koulutuksen ja valmiin ohjelman. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää siitä, mitä aikuinen voi partiossa tehdä.

Mukavaa alkavaa syksyä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s