Timanttipartion ryhmiin mahtuu vielä uusia lapsia ja aikuisia!

nettiin2

Uusi harrastus haussa? Timanttipartion ryhmiin mahtuu vielä mukaan uusia lapsia! Erityisesti keskiviikkoisin klo 18.30-19.30 ja torstaisin klo 18-19 kokoontuviin sudenpentulaumoihin mahtuu vielä 7-9-vuotiaita lapsia. Myös tiistaisin klo 18-19.30 kokoontuvaan seikkailijajoukkueeseen mahtuu muutama innokas.

Partio on harrastus, joka on avointa kaikille. Partiossa tehdään yhdessä, opitaan tekemällä uutta ja liikutaan luonnossa. Elämykset luonnossa, tasa-arvo ja luottamus nuorten kykyihin ovat olleet partiossa keskeisiä alusta asti. Partiotoiminnan päämääränä on rakentaa parempaa yhteiskuntaa kasvattamalla persoonallisuudeltaan ja elämäntavoiltaan tasapainoisia, vastuuntuntoisia, aktiivisia ja itsenäisiä yksilöitä. Päivittäisessä toiminnassa korostuvat onnistumisen ilo ja yhteiset elämykset.

Partio on myös edullinen harrastus: jäsenmaksu koko vuodelta on vain noin 60 tai 40 euroa, ja tästä voi hakea vapautusta. Retkien ja muiden tapahtumien maksuihin saa tarvittaessa avustusta. Myös retkeilytarvikkeiden hankintaa tuetaan tarvittaessa.

Etsimme myös jatkuvasti joukkoomme uusia aikuisia vapaaehtoispesteihin. Aikaisempaa partiotaustaa et tarvitse, ainoastaan rohkean ja iloisen asenteen. Katso lisää täältä.

Tervetuloa mukaan partioon!

Yhteydenotot: Janne Heiskanen, puh. 050 369 0501, janne.heiskanen(at)partio.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s