Timanttipartion ajankohtaisia asioita – tule mukaan!

paljonporukkaa

Vielä ennen joulua tapahtuu paljon. Mukaan toimintaan ovat myös aina uudet aikuiset ja lapset tervetulleita – aluksi vaikka vain kokeilemaan ja tutustumaan!

JOULURETKI 2.-4.12. – ILMOITTAUDU 30.11. MENNESSÄ

Timanttipartion perinteinen Jouluretki tulee taas 2.-4.12. Lähdemme koko lippukunnan voimin lähelle Kivistöä, Seutulan Kuusituvalle. Mukaan ovat tervetulleita kaikki jäsenet ja myös lasten huoltajat ja kaverit ovat tervetulleita mukaan retkelle tutustumaan retkielämään! Lähtö Kivistön kirkolta on pe 2.12. klo 18 ja paluu su 4.12. klo 14. Retken omavastuuosuus lapselta on 10 euroa ja aikuinen osallistuu maksutta. Ilmoittaudu täällä.

ADVENTTIKALENTERIT – TILITYKSET 1.12. MENNESSÄ

Ennakkomerkeistä päätellen Timanttipartiolle on tulossa kaikkien aikojen ennätysvuosi adventtikalenterien osalta – ”kentällä” on kaiken kaikkiaan 850 kalenteria. Suuri kiitos perheiden huoltajille, jotka jaksatte avustaa myynnin tukemisessa! Vielä on aikaa varmistaa, että jokaiselta tuttavalta ja työkaverilta tämä kalenteri jo löytyy.

Kalenterirahat on tilitettävä viimeistään torstaina 1.12. Käteisellä rahat voi tuoda omalle johtajalleen viikkokokouksessa tai maksaa suoraan lippukunnan tilille. Allekirjoittaneelta saa kysymällä maksutiedot.

Jos näyttää siltä, että kotona olevat kalenterit eivät millään mene kaupaksi, toivomme, että olette jo tässä vaiheessa yhteydessä ja sovitaan palautuksesta. Näin saamme kalenterit kiertoon sinne, missä niitä tarvitaan. 12 myydystä kalenterista lapsi saa tonttumerkin ja lisäksi jokaisen ryhmän parhaat myyjät palkitaan. Ylijääneet kalenteri tulee palauttaa aivan viimeistään to 1.12.

Kauempana asuville tuttaville palvelee verkkokauppa osoitteessa adventtikalenteri.fi. Verkkokauppaostoksessa voi tuettavaksi lippukunnaksi valita Timanttipartion.

JOULUJUHLA 14.12. – ILMOITTAUDU 11.12. MENNESSÄ

Timanttipartion syyskausi päätetään koko lippukunnan yhteiseen kevätjuhlaan keskiviikkona 14.12. klo 18-20. Paikka on valitettavasti vielä ratkaisematta, koska kirkon tilat kävivät jo viime vuonna ahtaiksi. Ohjelmassa on mm. syksyn aikana suoritettujen merkkien jakoa ja jouluherkkuja. Tilaisuus on maksuton. Ilmoita koko perheesi mukaan!

Jos haluat osallistua joulujuhlan tarjoiluiden järjestämiseen, ilmoittaudu janne.heiskanen@partio.fi.

Karhuilla ja Timantti-Seikkailijoilla viimeinen tiistaikokoontuminen on jo 29.11., Ilvekset ja Kuutit kokoontuvat viimeisen kerran 7.-8.12. Joulujuhla päättää viikkokokoontumiset ja takaisin palataan tammikuussa.

HELMI-TALVILEIRI 21.-25.2.2017  – ILMOITTAUDU 31.12. MENNESSÄ

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten talvileiri tulee hiihtolomalla! Helmi järjestetään 21.-25.2. (sudenpennut 23.-25.2.). Talvinen metsä on täynnä aktiviteettejä lumikenkäkävelystä napakelkkaan! Ilmoittaudu mukaan tästä!

Timanttipartio tukee jokaisen jäsenensä osallistumista leirille, eli meidän leirimaksuksi jää vain 50 euroa tai sudenpennuilla 30 euroa (norm. 100 ja 60 euroa). Yli 15-vuotiaat voivat osallistua myös päivähinnalla 15 euroa/päivä (norm. 30 euroa/pvä).

KIVISTÖN KIRKON MYYJÄISET 27.11. KLO 11-13

Kivistön kirkolla järjestetään myyjäiset sunnuntaina 27.11. noin klo 11-13. Olemme menossa tapahtumaan myymään viimeiset adventtikalenterit ja joulukorttipakkaukset pyörimästä. Olisiko teidän perheessä innokkaita pieniä kalenterimyyjiä, jotka pääsevät myymään kalenterin jokaiselle myyjäiskävijälle. Ilmoita lapsesi kavereineen mukaan janne.heiskanen@partio.fi.

KIVISTÖN JOULUTORI 18.12. KLO 12-15

Asuntomessualueen laidalla, Rubiinikehällä järjestetään Kivistön Joulutori sunnuntaina 18.12. klo 12-15. Timanttipartiolla on tapahtumassa oma pisteensä, jolla paketoimme joululahjoja. Ehtisikö teidän perheestä muutama apukäsi paikalle paketoimaan? Tapahtumaa järjestävä MarjaVerkko tarvitsee paikalle myös ensiapukortillisia henkilöitä. Löytyisikö kauttamme myös sellainen? Ilmoittautumiset janne.heiskanen@partio.fi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s