Ajankohtaista helmikuussa

ajankohtaista217

Tästä voit lukea ajankohtaista asiaa helmikuulle.

TERVETULOA UUDET JÄSENET!

Alkuvuoden aikana Timanttipartioon on tullut mukaan mukavasti uusia lapsia. Nettisivuiltamme löydät kätevästi lisätietoa mm. jäsenmaksu-, merkki- ja huiviasioissa.

Huomaathan myös, että kaikista partioon liittyvistä maksuista on mahdollista myös anoa vapautusta tai alennusta. Kaikki tapahtumamme ovat aina myös avoinna partiolaisen kavereille, jotka haluavat tulla tutustumaan partioon sekä teille huoltajille.

KOKO PERHEEN ILTARETKI TO 2.3. KLO 18-20

Koko perheen iltaretki kokoaa yhteen kaikki timanttipartiolaiset perheineen. Retki järjestetään Keimolan Kaiun majalla 2.3. Luvassa on monipuolisia tehtäviä ja tarjolla on makkaraa sekä mehua. Retkellä huoltajat pääsevät lisäksi kuulemaan ajankohtaista asiaa partiosta ja keskustelemaan ryhmänohjaajien kanssa.

HUOM! Ryhmien omat kokoontumiset ti 28.2., ke 1.3. ja to 2.3. on tältä viikolta peruttu ja kaikki osallistuvat tälle iltaretkelle!

Tapahtuma on avoin kaikille, eli tervetulleita ovat myös partiolaisten kaverit sekä muut partiosta kiinnostuneet perheet. Illan ohjelma on ilmainen, mutta ilmoittauduthan, jotta evästä riittää kaikille. Ilmoittautuminen täällä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=13517.

SHERLOCK HOLMESIN JALANJÄLJILLÄ – TIMANTTIPARTION KEVÄTRETKI 31.3.-2.4.

Timanttipartion kaikille yhteinen kevätretki järjestetään 31.3.-2.4. Vihdissä Haukan Pesällä. Retkellä kaikki sudenpennut ja seikkailijat tulevat pääsemään Sherlock Holmesin jälänjäljille salapoliisiteemassa! Retken päätteeksi jokainen saa Salapoliiisi-taitomerkin.

Mukaan ovat tervetulleita myös partiolaisten kaverit, huoltajat ja muut partiosta kiinnostuneet. Ryhmien kokoontumissa ja erillisessä sähköpostissa jaetaan retkestä info lähiaikoina.

Ilmoittaudu täällä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=13516.

MUITA TAPAHTUMIA KEVÄÄLLÄ

Alta löydät pähkinänkuoressa kevään tärkeimmät tapahtumat. Merkitsethän ne jo nyt kalenteriin!

  • la 8.4. klo 9-15 SuperSupe-tapahtuma (sudenpennuille 7-9-v.)
  • la 22.4. Törmä-kisa (seikkailijoille 10-12-v.)
  • su 23.4. Kohtaaminen (partioparaatipäivä kaikille)
  • la 13.5. Timanttipartion yhteinen päiväretki, Korkeasaari (kaikille)
  • 16.-18.5. Ryhmien viimeiset viikkokokoontumiset
  • ke 24.5. Timanttipartion kevätjuhla (kaikille)
  • 20.-28.7. Timanttipartion, Otavaeltajien, Leppävaaran Korvenkävijöiden, Kaivokselan Delfiinien ja Korven Vaeltajien yhteinen kesäleiri, Hepohiekka (kaikille)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s