Tulossa kevään ja kesän aikana – uutiskirje 3/2017

TERVETULOA UUDET JÄSENET

Alkuvuoden aikana Timanttipartioon on tullut mukaan mukavasti uusia lapsia. Nettisivuiltamme löydät kätevästi lisätietoa mm. jäsenmaksu-, merkki- ja huiviasioissa: https://timanttipartio.com/lippukunta/partiolaisen-vanhemmille/. Huomaathan myös, että kaikista partioon liittyvistä maksuista on mahdollista myös anoa vapautusta tai alennusta. Kaikki tapahtumamme ovat aina myös avoinna partiolaisen kavereille, jotka haluavat tulla tutustumaan partioon sekä teille huoltajille.

TIMANTTIPARTION KEVÄTRETKI 31.3.-2.4. – ILMOITTAUDU 27.3. MENNESSÄ!

Timanttipartion kaikille yhteinen kevätretki järjestetään 31.3.-2.4. Vihdissä Haukan Pesällä. Retkellä kaikki sudenpennut ja seikkailijat tulevat pääsemään Sherlock Holmesin jälänjäljille salapoliisiteemassa! Retken päätteeksi jokainen saa Salapoliiisi-taitomerkin. Lisätietoa retkestä seuraa oheisesta infosta sekä ilmoittautuneiden sähköpostiin ilmoittautumisen päätyttyä.

Mukaan ovat tervetulleita myös partiolaisten kaverit, huoltajat ja muut partiosta kiinnostuneet.

Ilmoittaudu täällä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=13516.

KOHTAAMINEN 23.4. – ILMOITTAUDU 7.4. MENNESSÄ!

Kohtaaminen on partiokevään kohokohta 23.4.2017, joka kerää yhteen kaikki lippukunnat koko Uudeltamaalta Helsinkiin. Tapahtuma alkaa su 23.4. klo 11.30 Senaatintorilta, josta kuljemme partioparaatissa kohti Musiikkitaloa. Paraatin jälkeen syömme joukolla pikaruokalassa ja matkustamme bussilla Korkeasaareen. Myös huivittomat perheenjäsenet ja kaverit ovat tervetulleita seuraamaan paraatia ja osallistumaan muuhun ohjelmaan!

Päivän hinta on 10 euroa sisältäen pääsyn sekä bussikyydin keskustasta Korkeasaareen ja ruokailun. Ilmoittautumiset 7.4. mennessä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=14846.

HUOM! Koska menemme Korkeasaareen Kohtaamispäivänä, perumme päiväretken Korkeasaareen la 13.5.

TIMANTTIPARTION KEVÄTJUHLA 24.5.

Timanttipartion kevätkausi huipentuu koko lippukunnan yhteiseen kevätjuhlaan, johon ovat tervetulleita niin partiolaiset kuin heidän perheenjäsenet ja kaveritkin. Lisätietoja tulossa myöhemmin. Ilmoittaudu tapahtumaan jo nyt: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=13518

KESÄLEIRI ONNI2017 – ILMOITTAUDU 16.4. MENNESSÄ!

Onni 2017 on 8 lippukunnan yhteinen kesäleiri Taipalsaaren Kyläniemessä 21.-27.7.2017. Mukana menossa ovat Leppävaaran Korvenkävijät, Otavaeltajat, Kaivokselan Delfiinit ja Timanttipartio Pääkaupunkiseudulta sekä Enson Partiosiskot, Korven Vaeltajat, Saimaan Sissit ja Tarmon Tytöt Etelä-Karjalasta. Ohjelmassa on matka ympäri satavuotisen Suomen, hurjasti kivaa kesätekemistä, leirielämää veden äärellä ja uusia ystäviä yli lippukuntarajojen. Tule mukaan pitämään hauskaa!

Leiri alkaa 21.7.2017. Sudenpennut lähtevät kotiin 24.7., ja sitä vanhemmat jatkavat leireilyä 27.7. asti. Leirin hinta on 50 euroa sudenpennuille ja 75 euroa seikkailijoille sekä sitä vanhemmille ikäkausille. Aikuisilla on mahdollisuus osallistua leirille päivämaksulla 12 euroa/päivä. Leirimaksu ei sisällä kuljetusta, vaan pääkaupunkiseudulta yhteiskyydillä matkustavat maksavat vielä noin 30 euron bussimaksun. Timanttipartio tulee mahdollisesti tukemaan jäsentensä osallistumista leirille, mutta tiedotamme täsät myöhemmin.

Ilmoittautuminen tapahtuu 16.4. mennessä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=14492.

KYTKE-FESTARI KIVISTÖSSÄ LA 20.5. – TULE VAPAAEHTOISEKSI

Timanttipartio on tuttuun tapaan mukana järjestämässä Kytke-festaria Kivistössä la 20.5. klo 11-15. Etsimme kojullemme vohvelinpaistajia sekä tapahtumaorganisaation tarpeisiin 1-2 liikenteenohjaajaa tai ensiaputaitoista henkilöä. Vohvelikoju on joka vuosi Timanttipartion toiminnan järjestämiseen noin 500 euron tuoton.

Toivomme lasten huoltajista osallistujia, ilmoittaudu Kaisalle (kaisa.huttunen@partio.fi, 050-3596603).

MUISTA ÄÄNESTÄÄ KUNTAVAALEISSA

Partion päämääränä on kasvattaa aktiviisia yhteisön jäseniä ja siksi mekin kannustamme äänestämään kuntavaaleissa (ennakko 29.3.-4.4., vaalipäivä 9.4.). Muista käyttää ääntäsi!

Vantaalta on ehdolla 2 partiolaisehdokasta: Janne Heiskanen (152), Timanttipartio, Kivistö sekä Kristian Rehnström (569), Helsingfors KFUK/M scouter, Seutula. Kaikki Suomen partiomieliset ehdokkaat voit tarkistaa täältä: http://partioehdokkaat.fi/katso-partioehdokkaat/.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s