Loppukevään ja kesän tapahtumat – uutiskirje 4/2017

KYTKE-FESTARIT LA 20.5. – TULE TALKOILEMAAN

Tuttu Kytke-festari järjestetään kivistöläisten toimijoiden voimin lauantaina 20.5. klo 11-15 Kenraalinpuistossa. Timanttipartio on tapahtumassa mukana ja sen onnistumiseksi tarvitsemme mukaan vapaaehtoisia teistä huoltajista. Tarjolla on seuraavia hommia:

  • toriteltan roudaaminen 19.5. Töölöstä Kivistöön
  • toriteltan ja tavaroiden roudaaminen kirkolta Kenraalinpuistoon 20.5. klo 9-10
  • vohvelipaistosta ja/tai rahastuksesta huolehtiminen Timanttipartion kojulla 20.5. klo 11-15
  • toriteltan roudaaminen takaisin Töölöön 20.5.-22.5.
  • liikenteenohjaajia tapahtumaan 20.5. klo 8.45-10 ja klo 15.30-16.30, ajokortti riittää

Vohvelimyyntituotolla katetaan vähintään yhden ison lippukuntaretken kulut, joten jokaisen osallistuminen on tärkeää! Ilmoittaudu janne.heiskanen(at)partio.fi. Kerrothan ilmoittautuessasi oletko ensiaputaitoinen tai -kortillinen. Myös edes osa-aikainen auttaminen on meille tärkeää!

TIMANTTIPARTION KEVÄTJUHLA TI 23.5. – HUOMAA MUUTTUNUT PÄIVÄ

Timanttipartion kevätjuhla järjestetään tiistaina 23.5. klo 18-20 Kanniston koulun pihalla (sadesäällä sisällä). Huomaathan muuttuneen ajankohdan ja paikan! Tervetuloa mukaan koko perheen voimin!

Ohjelmassa on pienet leikkimieliset partiotaitokilpailut perheen tai kaveriporukoiden kesken, joissa suunnistetaan koulun ja Kenraalinpuiston alueella. Tarjolla on pientä purtavaa ja juotavaa. Ilta päättyy yhteiseen iltanuotioon ja kevään aikana suoritettujen merkkien jakoon. Tapahtuma on ilmainen.

Ryhmien viikoittaiset kokoontumiset päättyvät edellisellä viikolla ja takaisin partion pariin palataan koulujen alettua.

Ilmoittautumiset täällä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=13518.

KESÄLEIRI ONNI2017 21.-27.7. – EHDIT VIELÄ MUKAAN!

Jos toimit 4.5. mennessä, ehdit vielä ilmoittamaan lapsesi ja/tai itsesi mukaan kesäleirille!

Onni2017 on 8 lippukunnan yhdessä järjestämä kesäleiri Taipalsaaren Kyläniemessä. Leiri alkaa 21.7. ja päättyy sudenpentujen osalta 24.7. Sitä vanhemmat partiolaiset jatkavat leireilyä 27.7. asti. Aikuiset voivat ilmoittautua mukaan myös päivähinnalla.

Leirin hinta sudenpennuille on 25 euroa, sitä vanhemmille partiolaisille 37,50 euroa. Aikuisten päivähinta on 6 euroa/päivä. Leirimaksut ovat Timanttipartion tukemia (-50%) ja eroavat siten muiden lippukuntien maksuista. Lisäksi leirimaksuun lisätään busseista tuleva kustannus, noin 30 euroa/hlö.

Tulethan mukaan kesän kuumimmille hiekoille! Ilmoittautumiset 4.5. mennessä tästä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=14492 .

KIVISTÖN PÄIVÄLEIRIT

Tutut Kivistön päiväleirit tulevat taas ensi kesänä. Leirit järjestetään kesäkuussa ja elokuussa ennen koulujen alkamista. Timanttipartio on mukana järjestämässä 31.7.-4.8. leiriviikkoa yhdessä Keimola Golfin kanssa (3 päivää partiota, 2 golfia). Leirit tarjoavat kivaa valvottua tekemistä lähellä kotia, uusia kavereita ja mahdollisuuden kokea uutta.

Lisätiedot kaikista leireistä ja ilmoittautuminen su 30.4. tai su 2.7. mennessä: www.marjaverkko.fi/kesaleirit2017.

KOLOJEN SIIVOUSTALKOOT SU 4.6.

Sunnuntaina 4.6. klo 15-21 siivoamme ja inventoimme yhdessä talkoillen Kivistön kirkolla ja Kanniston koululla olevat Timanttipartion tilat ja tavarat. Tervetuloa mukaan talkoilemaan, vaikka vain osaksi iltaa!

Tarjoamme hyvää seuraa, grilliherkkuja sekä saunavuoron kirkolla.

Ilmoittautumiset janne.heiskanen@partio.fi tai 050 369 0501.

MUUTOKSIA TIMANTTIPARTION JOHDOSSA

Timanttipartion vuosikokous valitsi kuukausi sitten uudeksi lippukunnanjohtajaksi eli Timanttipartio ry:n puheenjohtajaksi Antti Järvenpään. Lippukunnan hallitukseen valittiin Antin lisäksi seuraavan vuoden ajaksi Kaisa Huttunen, Elina Skinnari, Hanna Härkönen, Timo Hirvonen ja Janne Heiskanen. Olethan meihin yhteydessä on asiaa! Yhteystietomme löytyvät nettisivuilta: https://timanttipartio.com/yhteystiedot.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s