Aikuisena partioon

Tule mukaan merkitykselliseen vapaaehtoistoimintaan!

Yhdessä nuorten kanssa toimii tuhansia aikuisia vapaaehtoisia, joilla on valtava kirjo erilaisia rooleja ja mahdollisuuksia. Merkityksellisen vapaaehtoistyön ohella partio tarjoaa aikuisille kuitenkin myös monipuolisen harrastuksen, jossa voi jatkuvasti oppia uutta.

”Koin partion jälleen omakseni 20 vuoden tauon jälkeen. Partio antaa mahdollisuuden tehdä, antaa ja saada.Olen tutustunut mahtaviin ihmisiin, päässyt tekemään montaa eri juttua, oppinut ihmisistä ja johtamisesta sekä nauranut kippurassa! Partio on mahtava harrastus sekä lapsille että aikuisille.” – Annika, 35, Timanttipartio

Oppimista, uusia kokemuksia ja ystäviä

Partion kautta voit saada uusia ystäviä, haastaa itsesi oppimaan uusia taitoja tai hyödyntää jo osaamistasi lasten ja nuorten hyväksi. Erilaisia toiminnan tapoja on paljon, joten jokaiselle löytyy varmasti sopivaa tekemistä oman elämäntilanteen huomioiden.

Mitään ei myöskään tarvitse osata heti toimintaan tullessaan, sillä partiossa on laaja ja kattava koulutusjärjestelmä, jonka avulla voi tutustua erätaitojen perusteiden lisäksi vaikkapa johtajuuteen, nettisivujen pyörittämiseen tai nuotiokitaran soittoon.

Partio on myös monipuolinen harrastus aikuiselle. Olemme Timanttipartion aikuisten kanssa osallistuneet esimerkiksi metsässä järjestettävään johtajuusseminaariin, päässeet ulos pakohuoneesta ja ompa osa meistä tehnyt myös ulkomaan reissuja yhdessä. Monenlaisia mahdollisuuksia on tarjolla!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Janne Heiskaseen (p. 050 369 0501, janne.heiskanen(at)partio.fi).

2 kommenttia artikkeliin ”Aikuisena partioon

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s