Aikuisena partioon

 

Tule mukaan merkitykselliseen vapaaehtoistoimintaan!

Yhdessä nuorten kanssa toimii tuhansia aikuisia vapaaehtoisia, joilla on valtava kirjo erilaisia rooleja ja mahdollisuuksia. Merkityksellisen vapaaehtoistyön ohella partio tarjoaa aikuisille kuitenkin myös monipuolisen harrastuksen, jossa voi jatkuvasti oppia uutta.

”Koin partion jälleen omakseni 20 vuoden tauon jälkeen. Partio antaa mahdollisuuden tehdä, antaa ja saada.Olen tutustunut mahtaviin ihmisiin, päässyt tekemään montaa eri juttua, oppinut ihmisistä ja johtamisesta sekä nauranut kippurassa! Partio on mahtava harrastus sekä lapsille että aikuisille.” – Annika, 35, Timanttipartio

Oppimista, uusia kokemuksia ja ystäviä

Partion kautta voit saada uusia ystäviä, haastaa itsesi oppimaan uusia taitoja tai hyödyntää jo osaamistasi lasten ja nuorten hyväksi. Erilaisia toiminnan tapoja on paljon, joten jokaiselle löytyy varmasti sopivaa tekemistä oman elämäntilanteen huomioiden.

Mitään ei myöskään tarvitse osata heti toimintaan tullessaan, sillä partiossa on laaja ja kattava koulutusjärjestelmä, jonka avulla voi tutustua erätaitojen perusteiden lisäksi vaikkapa johtajuuteen, nettisivujen pyörittämiseen tai nuotiokitaran soittoon.

Partio aikuisena ei myöskään ole pelkkää raatamista. Katso miten vapaaehtoisista pidettiin huolta Espoon alueleiri Väiskillä. Pääkaupunkiseudun Partiolaiset järjestää myös lähes kuukausittain aikuisille omia iltanuotioita, joissa tavataan muita partion aikuisia ja kokeillaan uusia aktiviteetteja. Tapahtumat ovat avoimia myös ei-partiolaisille. Tsekkaa tapahtumat Facebookista. Timanttipartiolla on myös oma aktiivinen aikuisryhmä, jonka kanssa teemme vierailuita ja aktiviteetteja kuukausittain.

Oman partiopolun voi aloittaa helposti Tervetuloa partioon -kursseilta (3 h), joita järjestetään lähes kuukausittain. Kurssi perehdyttää partioon ja tukee erityisesti uusia aikuisia toimijoita. Lue lisää ja tarkista tulevien kurssien päivämäärät täältä!

Jätä yhteystietosi, niin räätälöidään juuri sinulle sopiva tehtävä! Täältä voit lukea esimerkkejä tehtävistä.

2 kommenttia artikkeliin ”Aikuisena partioon

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s