Avoimet vapaaehtoispestit

vapaaehtoispestit

Oletko varainhankinnan velho ja kirjanpidon kaveri? (Talouskoordinaattori)

Lippukunnan talouskoordinaattorina toimiminen vie aikaa keskimäärin noin pari tuntia viikossa. Tehtävä ei vaadi aikaisempaa partiokokemusta, mutta toivomme sinun omaavan hieman kokemusta kirjanpidon ja/tai tapahtumajärjestämisen maailmasta. Hyvät organisointitaidot ovat tässä tehtävässä valttia!

Vastuullasi ovat pääsääntöisesti erilaiset varainhankintatapahtumat ja -kampanjat. Loppuvuodesta panoksesi suuntautuu partiolaisten adventtikalenteri- ja joulukorttimyyntiin, joka on suurin yksittäin rahanhankintamuotomme. Lisäksi toimit talouspäällikön varahenkilönä ja halutessasi pääset auttamaan häntä kirjanpidossa ja esimerkiki tilinpäätöksen tekemisessä.

Tarjoamme sinulle maksutta 3 tunnin mittaisen Tervetuloa partioon -kurssin, joka perehdyttää partioon harrastuksena ja vapaaehtoistyönä. Halutessasi voit osallistua maksutta myös erilaisiin partiotalouteen ja -varainhankintaan liittyviin iltakursseihin. Tämän lisäksi on tarjolla noin kahden viikonlopun mittainen partiojohtajaperuskurssi, joka tarjoaa kattavammin mm. asiaa johtamisesta ja partiosta.

Tässä tehtävässä pääset näköalapaikalta näkemään, minkäläisen lopputuloksen vapaaehtoispanoksesi saa aikaan satapäisessä harrastajajoukossa. Lapset ja nuoret kirmaavat riemulla metsäretkille, kun osallistumismaksut pysyvät kohtuullisina hyvän varainhankinnan avulla. Voit hyödyntää tehtävässä esim. opiskelussasi hankkimiasi taitoja ja kehittämään niistä kultaiset kannukset, joista on hyötyä työelämässä. Lupaamme myös työtodistuksen!

Ota yhteyttä: janne.heiskanen(at)partio.fi tai 050 369 0501.

Vietkö 10 lasta seikkailuun? (Ryhmänjohtaja 7-12-vuotiaille)

Sudenpentulauman tai seikkailijajoukkueen ryhmänjohtajana (eli akelana tai sampona) toimiminen vie sinulta aikaa noin 2 tuntia viikossa sisältäen suunnittelun. Halutessasi pääset kartuttamaan/kertaamaan/opettamaan retkeilytaitojasi mm. viikonloppuretkillä.

Tehtävä ei vaadi aikaisempaa partiokokemusta. Parinasi ryhmässä toimii lisäksesi 1-2 muuta aikuista johtajaa. Tarjoamme sinulle maksutta 3 tunnin mittaisen Tervetuloa partioon -kurssi, joka perehdyttää partioon harrastuksena ja vapaaehtoistyönä. Halutessasi voit osallistua maksutta viikonlopun mittaiselle ryhmänjohtajakurssille, joka perehdyttää sinut 7-9- tai 10-12-vuotiaiden lasten ohjaamiseen ja kasvattamiseen. Tämän lisäksi on tarjolla noin kahden viikonlopun mittainen partiojohtajaperuskurssi, joka tarjoaa kattavammin mm. asiaa johtamisesta ja partiosta.

Tässä tehtävässä pääset tarjoamaan vapaaehtoispanoksellasi hienon harrastuksen 15 lapselle, joka kasvattaa heitä aktiivisiksi toimijoiksi yhteisössään. Pääset oppimaan johtamisesta, lasten kanssa toimimisesta ja kasvattamisesta, luonnossa toimisesta sekä tekemään yhdessä mahtavan porukan kanssa.

Ota yhteyttä: janne.heiskanen(at)partio.fi tai 050 369 0501.

Kuuletko kuusten kutsun? (Tapahtuma-apu)

Retkellä tapahtuu paljon kaikenlaista. Teltat pystytetään, puut pilkotaan, ruoka valmistetaan, sauna lämmitetään, nuotio sytytetään ja letut paistetaan. Näiden perusjuttujen lisäksi tapahtuu paljon muutakin: rastit viedään metsään, leikitään, pelataan, askarellaan, suunnistetaan, opetellaan vuolemaan ja vaihtamaan kuivat sukat.

Kaikki nämä ovat perusjuttuja, mutta vaativat aikuista vähintään neuvomaan. Retkellä aikuisena voit tehdä mitä vaan yllä mainituista tai jotain ihan muuta mahtavassa porukassa ja mukavien lasten kanssa. Esimerkiksi auttamalla ruoanvalmistuksessa vapautat yhden käsiparin tekemään jotain muuta, vaikkapa leiriolympialaisia. Näillä reissulla on savu- ja naurutakuu!

Milta kuulostaa? Lähdetkö mukaan vaikka päiväksi?

Otamme kaiken mahdollisen avun vastaan ja voit rohkeasti ottaa yhteyttä, jos ajatus herätti sinussa yhtään mielenkiintoa: janne.heiskanen(at)partio.fi tai 050 369 0501.

Oletko tempausten ja tapahtumien tunteiden tulkki? (Projektipäälliköitä ja projektitekijöitä)

Lippukunnan arkea värittävät erilaiset projektit ja tempaukset. Nämä ideat syntyvät usein vähän vahingossa, mutta tarjoavat unohtumattomia kokemuksia. Aikuisten vaellus Nuuksioon, joulujuhlan järjestäminen, buffetin ylläpitäminen kaupunkifestareilla, uusien kokoontumistilojen avajaiset, leirimatka ulkomaille tai jotain ihan muuta.

Jos pienet projektit ovat sinun juttusi, tule toteuttamaan ideoitasi! Saat kaikkien vapaaehtoisiemme tuen ja avun, vapaat kädet ideointiin ja mahdollisuuden luoda ja elää mukana elämyksissä ja seikkailuissa. Olet itse luonnollisesti elämysten etulinjassa!

Otamme kaiken mahdollisen avun vastaan ja voit rohkeasti ottaa yhteyttä, jos ajatus herätti sinussa yhtään mielenkiintoa: janne.heiskanen(at)partio.fi tai 050 369 0501.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Avoimet vapaaehtoispestit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s