Lippukunta

Capture

Lippukuntamme

Timanttipartio ry on vantaalainen partiolippukunta eli partion paikallisyhdistys, jonka toiminta-aluetta on Suur-Kivistö (Kivistö, Keimola, Seutula, Vestra, Vantaanpuisto, Lapinkylä, Piispankylä, Riipilä ja Kiila). Toimintaan ovat tervetulleita kaikenikäiset tytöt ja pojat. Jäseniä meillä on tällä hetkellä noin 100.

Timanttipartion huuto

Kivistöstä kajahtaa, meininki on mahtavaa
Tahto on kova, hinku on luja
Värein mustakeltaisin, loistomme säihkyvin, kestävyys timantin,
Vantaan viilein vartio,
Timanttipartio!

Toimintamme

Syksyllä 2020 toiminnassa on 2 seikkailijajoukkuetta, 2 tarpojaryhmä, 1 samoajaryhmä sekä 1 perhepartioryhmä. Partio on kysytty harrastus lasten keskuudessa, joten aikuisena voit olla mahdollistamassa tätä toimintaa heille! Mikäli partion aloittaminen aikuisena kiinnostaa, ota yhteyttä lippukunnanjohtajaan.

Jo lippukunnan perustamisvaiheessa päätimme toiminnan olevan retkeilypainotteista – ensimmäisen toimintavuoden aikana teimme lukuisia retkiä. Osallistumme mahdollisuuksien mukaan myös Pääkaupunkiseudun Partiolaisten ja keskusjärjestö Suomen Partiolaisten järjestämiin tapahtumiin – esim. vuonna 2014 Suurjuhlaan Kouvolassa sekä vantaalaisten yhteiselle kesäleirille heinä-elokuussa. Omana toimintanamme järjestimme mm. vierailun Fazerin tehtaalle sekä pelastushelikopterin tukikohtaan lentoasemalle. Myös partiotaitokisoihin osallistuminen kuuluu repertuaariimme. Partio on monipuolinen harrastus!

Kolomme

Kokoontumistilanamme eli ”kolona” toimii Kivistön kirkon kerhotilat. Kolo sijaitsee aivan Kivistön nykyisessä ytimessä ja tulevassa kaupunginosan keskuksessa, osoitteessa Laavatie 2. Kolotilat käyttöömme tarjoaa Vantaankosken seurakunta, jonka kanssa lippukunnallamme on yhteistyösopimus.

Näytä sijainti kartalla.

Toisena kokoontumistilanamme eli toimii Kanniston nuoriso- ja asukastila KanNu. Tila sijaisee Kanniston koulun yhteydessä, osoitteessa Kenraalintie 6. Myös tämän tilavuoron on käyttöömme tarjonnut Vantaankosken seurakunta.

Näytä sijainti kartalla

Timanttipartio verkossa

Löydät meidät Facebookista ja Instagramista. Tervetuloa seuraamaan toimintaamme!

Yhteistyökumppanimme

Vantaan kaupunki tukee toimintaamme monin eri tavoin.

Olemme aktiivinen toimija Marja Verkossa, joka on Kivistön alueen toimijoiden yhteistyöverkosto.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s