Toimintakalenteri

nuotiolla

Kaikki tapahtumamme ovat aina avoimia myös sinulle, joka haluat tutustumaan partioon – olit sitten lapsi tai aikuinen! Jos sinulla on kysyttävää tapahtumista ja tai tarvitset apua ilmoittautumisessa, ota yhteyttä: janne.heiskanen(at)partio.fi, puh. 050 369 0501.

 • Kauden avaus 23.8. klo 18-19.30 (kaikille) Keimolan vanhalla moottoriradalla. Lisätietoja: Kauden avaustapahtuma Facebookissa.
 • Johtajatulet, 25.-27.8. Evo (aikuisille)
 • Kivistön kyläjuhla 2.9. Timanttipartio paistaa tuttuun tapaan vohveleita ja tarvitsemme vanhempia avuksi. Tulemalla talkoolaiseksi tuet lippukunnan toimintaa. Vohvelimyynnistä saaduilla tuotoilla rahoitetaan esimerkiksi lippukunnan retkiä. Ilmoittaudu Kaisalle (kaisa.huttunen(at)partio.fi) mahdollisimman pian.
 • Ryhmät tekevät syksyn aikana omat päiväretket, joista ilmoitetaan erikseen. 
 • SuSen Loikka 14.10. On sudenpennuille tarkoitettu partiotaitokisa, johon lippukunnasta osallistuu yksi joukkue.
 • Laten Laukka 28.10. Seikkailijoiden ja tarpojien partiotaitokilpailu.  
 • Timanttipartion jouluretki, 8.-10.12. , Kuusitupa (kaikille) Timanttipartion jo perinteiseksi muodostunut jouluretki. Lisätietoja tulossa myöhemmin.
 • Kirkkoväärti, 6.12. , (aikuiset, tarpojat) Timanttipartion vastuulla on tänä vuonna Vantaan itsenäisyyspäivän kirkkoväärti, jonne tarvitaankin vapaaehtoisia aikuisia ja tarpojia. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: antti.jarvenpaa(at)iki.fi
 • Timanttipartion joulujuhla, 13.12. (kaikille) Timanttipartion syyskausi huipentuu koko lippukunnan yhteiseen joulujuhlaan. Lisätietoja tulossa myöhemmin.
Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Toimintakalenteri

 1. […] Timanttipartion perinteinen Jouluretki tulee taas 2.-4.12. Lähdemme koko lippukunnan voimin lähelle Kivistöä, Seutulan Kuusituvalle. Mukaan ovat tervetulleita kaikki jäsenet ja myös lasten huoltajat ja kaverit ovat tervetulleita mukaan retkelle tutustumaan retkielämään! Lähtö Kivistön kirkolta on pe 2.12. klo 18 ja paluu su 4.12. klo 14. Retken omavastuuosuus lapselta on 10 euroa ja aikuinen osallistuu maksutta. Ilmoittaudu täällä. […]

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s