Toimintakalenteri

nuotiolla

Kaikki tapahtumamme ovat aina avoimia myös sinulle, joka haluat tutustumaan partioon – olit sitten lapsi tai aikuinen! Jos sinulla on kysyttävää tapahtumista ja tai tarvitset apua ilmoittautumisessa, ota yhteyttä: janne.heiskanen(at)partio.fi, puh. 050 369 0501.

Joulujuhla 12.12. klo 18 Kaiun majalla (Kirkantie 15, 01750 Vantaa)

Timanttipartion syyskausi päättyy koko lippukunnan yhteiseen joulujuhlaan 12.12. klo 18 alkaen Kaiun majalle! Joulujuhlaan tervetulleita ovat niin partiolaiset kuin heidän perheenjäsenensä ja ystävänsä.

Ohjelmassa on mm. tehtävärasteja Kaiun majan ympäristössä (lämmintä päälle!), lupauksen antamista ja merkkien jakoa. Tarjolla on joulupuuroa, glögiä ja pipareita. Tapahtuma on maksuton.

Kauden avaus 16.1.2019 klo 18 Lisätietoja myöhemmin! 
Ryhmien kokoontumiset alkavat seuraavalla viikolla 

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Toimintakalenteri

  1. […] Timanttipartion perinteinen Jouluretki tulee taas 2.-4.12. Lähdemme koko lippukunnan voimin lähelle Kivistöä, Seutulan Kuusituvalle. Mukaan ovat tervetulleita kaikki jäsenet ja myös lasten huoltajat ja kaverit ovat tervetulleita mukaan retkelle tutustumaan retkielämään! Lähtö Kivistön kirkolta on pe 2.12. klo 18 ja paluu su 4.12. klo 14. Retken omavastuuosuus lapselta on 10 euroa ja aikuinen osallistuu maksutta. Ilmoittaudu täällä. […]

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s