Vanhemmille

Tältä sivulta löydät partiolaisen vanhemmille tarkoitettua tietoa. Olemme koonnet tiedot partion maksuista tänne ja täältä löydät tietoa eri toimintamuodoista, kuten viikkotoiminnasta ja retkistä.

Huoltajan Partio-ID eli tunnukset Kuksaan

Kuksa on partiolaisten jäsenrekisteri, jossa pystyt mm. hallinnoimaan huollettavasi tietoja, ilmoittamaan hänet retkille ja muihin tapahtumiiin sekä tulostamaan/tallentamaan jäsenkortin. Jos sinulla on jo tunnukset voit kirjautua sisään osoitteessa kuksa.partio.fi.

Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, mene osoitteeseen kuksa.partio.fi ja valitse Rekisteröidy. Rekisteröitymiseen tarvitset huoltajanumerosi ja Kuksaan tallennetun sähköpostiosoitteesi. Näitä voit tiedustella esimerkiksi lippukunnanjohtajalta.

Partiohuivi ja sen maksaminen

Jokainen timanttipartiolainen lunastaa itselleen Timanttipartion keltamustan partiohuivin, jonka saa annettuaan partiolupauksen. Ennen partiolupauksen antamista timanttipartiolainen käyttää perinteistä sinistä huivia, joka luovutetaan takaisin lupauksenannon jälkeen. Lapsilla partiohuivi sisältyy aloitusmaksuun.

huivi

Partiopaita ja merkit paitaan

Timanttipartiossa on käytössä sininen partiopaita. Sudenpentuikäinen lapsi käyttää partiocollegea. Partiopaidan, maa-, piiri-, paikkakunta-, järjestö- ja lupaustunnukset jokainen maksaa itse. Lippukunta ostaa suorituksiin perustuvat kankaiset ja metalliset suoritusmerkit jokaiselle partiolaiselle.  Merkkien ompelemiseen paitaan löydät apua täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s