Perhepartio 0-6 v.

10622925_546016825498088_616269789161445092_n.jpg

Perhepartion tarkoituksena on partioon tutustuttamisen ohella antaa lapsiperheille yhteisiä mukavia hetkiä luonnossa. Aiempi partiotausta ei ole millään tavalla välttämätöntä!

Perhepartio tarjoaa perheen pienimmillekin sekä heidän vanhemmilleen mahdollisuuden lähteä mukaan partiotoimintaan. Ryhmä kokoontuu yhdessä retkeilemään, kahvittelemaan tai puuhaamaan muuta mukavaa muiden samanhenkisten vanhempien ja samanikäisten lasten kanssa. Lisäksi on mahdollisuus osallistua lippukunnan järjestämiin tilaisuuksiin, retkille, leireille, tapahtumiin ja tempauksiin.

Perhepartioon osallistuminen edellyttää jokaiselta perheeltä yhden kerran ohjelman suunnittelua / toimintakausi. Ohjelman ei tarvitse olla mitään kovin ihmeellistä, vaan se voi olla esimerkiksi lähialueen luontopolun kiertäminen yhdessä. Ohjelman suunnitteluun saa apua ja valmiita ideoita!

Valitettavasti Timanttipartiossa ei ole tällä hetkellä perhepartion toimintaa. Koitamme käynnistää toiminnan uudelleen syksyllä 2021. Parhaiten saat tiedon tästä seuraamalla meitä somessa!  

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s