Perhepartio 0-6 v.

10622925_546016825498088_616269789161445092_n.jpg

Perhepartion tarkoituksena on partioon tutustuttamisen ohella antaa lapsiperheille yhteisiä mukavia hetkiä luonnossa. Aiempi partiotausta ei ole millään tavalla välttämätöntä!

Perhepartio tarjoaa perheen pienimmillekin sekä heidän vanhemmilleen mahdollisuuden lähteä mukaan partiotoimintaan. Ryhmä kokoontuu yhdessä retkeilemään, kahvittelemaan tai puuhaamaan muuta mukavaa muiden samanhenkisten vanhempien ja samanikäisten lasten kanssa. Lisäksi on mahdollisuus osallistua lippukunnan järjestämiin tilaisuuksiin, retkille, leireille, tapahtumiin ja tempauksiin.

Perhepartioon osallistuminen edellyttää jokaiselta perheeltä noin yhden kerran ohjelman suunnittelua / toimintakausi. Ohjelman ei tarvitse olla mitään kovin ihmeellistä, vaan se voi olla esimerkiksi lähialueen luontopolun kiertäminen yhdessä. Ohjelman suunnitteluun saa apua ja valmiita ideoita!

Pääset parhaiten mukaan perhepartioon liittymällä Facebook-ryhmään, jossa sovitaan aina seuraavasta kerrasta. Timanttipartion perhepartion Facebook-ryhmän löydät täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s